ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ευθείες βολές κατά κυβέρνησης για το Nava - 'Γιατί περίμεναν τρεις μέρες;'

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ευθείες βολές κατά κυβέρνησης για το Nava - 'Γιατί περίμεναν τρεις μέρες;'

Συνέχεια στην αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το θέμα της επιχείρησης εστίασης στον Πρωταρά, δίνει νέο tweet του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Όπως υποστηρίζει, το Δικαστήριο έβγαλε διάταγμα αναστολής με την ισχύουσα νομοθεσία, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στη θέση της κυβέρνησης ότι δεν υπήρχαν τα εργαλεία για να αντιμετωπιζόταν αποτελεσματικά η παραβίαση των περί λοιμοκαθέρσεως νόμων.

 Όπως έγραψε ο κ. Παπαδόπουλος, 'Η κυβέρνηση συνεχίζει να αποποιείται τις ευθύνες της για τα νυχτερινά κέντρα και να αντιπολιτεύεται τον εαυτό της.

Και αντίθετα με το τι έλεγαν, το Δικαστήριο έβγαλε διάταγμα αναστολής με την ισχύουσα νομοθεσία.

Γιατί όμως περίμεναν τρεις μέρες να το ζητήσουν';

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE