ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ευθείες βολές κατά κυβέρνησης για το Nava - 'Γιατί περίμεναν τρεις μέρες;'

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ευθείες βολές κατά κυβέρνησης για το Nava - 'Γιατί περίμεναν τρεις μέρες;'

Συνέχεια στην αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το θέμα της επιχείρησης εστίασης στον Πρωταρά, δίνει νέο tweet του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Όπως υποστηρίζει, το Δικαστήριο έβγαλε διάταγμα αναστολής με την ισχύουσα νομοθεσία, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στη θέση της κυβέρνησης ότι δεν υπήρχαν τα εργαλεία για να αντιμετωπιζόταν αποτελεσματικά η παραβίαση των περί λοιμοκαθέρσεως νόμων.

 Όπως έγραψε ο κ. Παπαδόπουλος, 'Η κυβέρνηση συνεχίζει να αποποιείται τις ευθύνες της για τα νυχτερινά κέντρα και να αντιπολιτεύεται τον εαυτό της.

Και αντίθετα με το τι έλεγαν, το Δικαστήριο έβγαλε διάταγμα αναστολής με την ισχύουσα νομοθεσία.

Γιατί όμως περίμεναν τρεις μέρες να το ζητήσουν';

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.