ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργός Μεταφορών: Εξήγγειλε σχέδιο κινήτρων συνδεσιμότητας

Υπουργός Μεταφορών: Εξήγγειλε σχέδιο κινήτρων συνδεσιμότητας

Σχέδιο κινήτρων συνδεσιμότητας και ανάπτυξης αερομεταφορών εξήγγειλε μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος τονίζοντας ότι στόχος του θα είναι η επαναφορά της συνδεσιμότητας της χώρας μας.

Ανέφερε ότι το σχέδιο ετοίμασε και υπόβαλε στο Υπουργικό Συμβούλιο το Υπουργείο Μεταφορών.
 
Σε δηλώσεις του, ο κ. Καρούσος είπε ότι στόχος του σχεδίου θα είναι κίνητρα προς αεροπορικές εταιρείες για επαναφορά της συνδεσιμότητας της χώρας μας, στην μείωση του ρίσκου ιδιαίτερα των εταιρειών, οι οποίες θα προγραμματίσουν και θα πραγματοποιήσουν πτήσεις τους επόμενους έξι μήνες και στην τόνωση της επιβατικής κίνησης.
 
Το σχέδιο αυτό, σημείωσε, θα επιδοτεί τις αεροπορικές εταιρείες με βάση τον δείκτη πληρότητας των αεροσκαφών και το ποσό θα καταβάλλεται για τους επιβάτες, οι οποίοι θα εμπίπτουν στις πληρότητες μεταξύ 40 και 70%.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top