Το… ΑΛΛΟ ερώτημα για τον Παπουλή

Το… ΑΛΛΟ ερώτημα για τον Παπουλή

Παίζει σχεδόν σε όλες τις άλλες αθλητικές ιστοσελίδες το “πιπεράτο” ρεπορτάζ του Αιχμηρού, για τη “διάρρηξη” των σχέσεων μεταξύ Κίρζη – Παπασταύρου, με αφορμή τις επαφές της Ομόνοιας με τον Φώτη Παπουλή.

“Σχηματίζοντας” τον τηλεφωνικό αριθμό του πρόεδρου του Απόλλωνα, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, θέλησε προφανώς να τον ενημερώσει ότι ετοιμάζεται να βάλει τριφύλλι ο πρώην αρχηγός τους.

Απλώς επέλεξε να του το θέσει με πιο διπλωματικό τρόπο, περί πρόθεσης τους να αρχίσουν συζητήσεις με τον Ελλαδίτη άσο.

Προκύπτει κι άλλο ερώτημα: Ο Παπουλής ήταν σε επαφές με την Ομόνοια πριν ενημερώσει τον Κίρζη ότι θέλει να αλλάξει παραστάσεις ή του τηλεφώνησαν από τη Λευκωσία όταν βγήκε προς τα έξω ότι εγκαταλείπει το Κολόσσι;

Ο παίχτης και οι διαχειριστές της Ομόνοιας, είναι οι μόνοι που μπορούν να απαντήσουν…

Π.Χ. 

Διαβάστε επίσης: 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Απόλλωνα για… Παπουλή-Ομόνοια και το τηλεφώνημα Παπασταύρου

The post Το… ΑΛΛΟ ερώτημα για τον Παπουλή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE