Ο Κάκκουφας έγινε… μπόντιμπιλντερ σε χρόνο-ρεκόρ! Νέο ΕΠΙΚΟ ποστ με Ηλία Χαραλάμπους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κάκκουφας έγινε… μπόντιμπιλντερ σε χρόνο-ρεκόρ! Νέο ΕΠΙΚΟ ποστ με Ηλία Χαραλάμπους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την περασμένη Δευτέρα (08-06-2020) ο συνεργάτης του Themasports.com , Μιχάλης Κάκκουφας, ανάρτησε φωτογραφία μαζί με τον Ηλία Χαραλάμπους στην παραλία.

Διαβάστε: 

Τα… ΕΙΠΕ με Ηλία Χαραλάμπους στην παραλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10-06-2020), ο Μιχάλης Κάκκουφας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησε… επική φωτογραφία με την εξής λεζάντα «Επροσβάλετε με προχτές τζαι είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο…».

Δείτε την ανάρτηση:

The post Ο Κάκκουφας έγινε… μπόντιμπιλντερ σε χρόνο-ρεκόρ! Νέο ΕΠΙΚΟ ποστ με Ηλία Χαραλάμπους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

«Κανείς δεν μπορεί να αναμένει ότι δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν λύση ούτε καν σε ένα τόσο απλό θέμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των Τουρκοκυπρίων όσο και των Ελληνοκυπρίων, θα παράγουν λύση σχετικά με την ουσία του Κυπριακού» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφερόμενος σε στασιμότητα στο ζήτημα της διάνοιξης νέων σημείων διέλευσης και της βελτίωσης των υφιστάμενων.

BEST OF TOTHEMAONLINE