Δέκα χιλιάδες προστατευτικές μάσκες δώρισε στον Δ. Πάφου εταιρεία

Δέκα χιλιάδες προστατευτικές μάσκες δώρισε στον Δ. Πάφου εταιρεία

Δέκα χιλιάδες προστατευτικές μάσκες δώρισε στον Δ. Πάφου εταιρεία.

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της και τα ειλικρινή αισθήματα φιλίας της προς την Πάφο και τους κατοίκους της εκφράζει η εταιρεία (King Dragon Property Development Ltd) με τη δωρεάν παραχώρηση στον Δήμο Πάφου 40 κιβωτίων με 10.000 ολοπρόσωπες προστατευτικές μάσκες επαγγελματικών προδιαγραφών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε τελετή παράδοσης του υλικού που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος ευχαρίστησε την εταιρεία για την ευγενική της πρωτοβουλία η οποία, όπως είπε, αντανακλά τα αισθήματα της εκτίμησης και της αλληλεγγύης των ιδιοκτητών και του προσωπικού της προς την Πάφο και τους κατοίκους της.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE