ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας για αύξηση της χορηγίας σε χαμηλοσυνταξιούχους

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:  Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας για αύξηση της χορηγίας σε χαμηλοσυνταξιούχους

Η ΕΚΥΣΥ δημοσιοποίησε επιστολή της προς Υπουργό Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, με την οποία υπενθυμίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερ. 4/12/2019 για αύξηση της χορηγίας σε όσους λαμβάνουν επίδομα χαμηλοσυνταξιούχου.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι τόσον εσείς όσον και στελέχη του Υπουργείου σας τους τελευταίους 3 μήνες ασχολείστε σχεδόν εξολοκλήρου με τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την πανδημία του κορωνοϊού ,ωστόσο έχουν ήδη περάσει 6 μήνες από την ημερομηνία απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου και ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως δώσετε οδηγίες για να μπει σε εφαρμογή το συντομότερο», αναφέρει στην επιστολή της η ΕΚΥΣΥ.

Παρακαλεί επίσης όπως λάβει πληροφόρηση για τις προθέσεις του Υπουργείου Εργασίας αναφορικά με το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών των συνταξιούχων το οποίο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE