ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος 10 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ- Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδούλα του

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος 10 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ- Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδούλα του

Βρέφος δέκα ημερών, συριακής καταγωγής, μεταφέρθηκε με αεροασθενοφόρο για επέμβαση καρδίας από την Κύπρο στο ιατρικό κέντρο Sheba του Ισραήλ, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο Σάμι Ρεβέλ.


Ο κ. Ρεβέλ επεσήμανε πως αυτό έγινε δυνατό μέσω της σημαντικής συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, σημειώνοντας πως έπειτα από ειδική έγκριση από το Ισραήλ, το 10 ημερών βρέφος μεταφέρθηκε με αεροασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο Sheba στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε μια σωτήρια επέμβαση καρδίας.

Ο κ. Ρεβέλ έκανε λόγο για μια ζωτικής σημασίας αλληλεγγύη μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου κατά την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού και επεσήμανε πως "προσευχόμαστε για πλήρη ανάρρωση και υγεία".

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE