Στο «ΜΕΤΩΠΟ» κατά Παπασταύρου κι ο Τορναρίτης! Ποια η ΑΦΟΡΜΗ…

Στο «ΜΕΤΩΠΟ» κατά Παπασταύρου κι ο Τορναρίτης! Ποια η ΑΦΟΡΜΗ…

Μετά τον Νίκο Κίρζη, ενοχλημένος με τη στάση του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, είναι κι ο ηγέτης του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης.

Ακούστε να δείτε, τι έμαθε ο Αιχμηρός. Ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, επέλεξε μάλιστα να «καταγγείλει» στον γκρουπ των άλλων προέδρων των ομάδων πρώτης κατηγορίας, τον μίστερ Σταύρο.

Άφησε να εννοηθεί ότι δεν ακολούθησε την… οδό του Αντρέα Σοφοκλέους, για να του τηλεφωνήσει για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ Κίκο.

Για να του δώσει κάποιο ποσό, ούτως ώστε να μην κυνηγήσει τον παίχτη στα δικαστήρια, αφού ως γνωστό έχει κάνει προσφυγή.

Από το πρωί πάντως βγαίνει, ότι ο Κίκο, είναι πολύ κοντά στην ένταξη του στην Ομόνοια.

Στο μήνυμα του στο γκρουπ όλων των προέδρων, ο Κρίστοφερ κατηγορεί και τους μάνατζερ, οι οποίοι «έπεισαν» τον Κίκο να αναζητήσει την ελευθερία του από τον Ολυμπιακό.

The post Στο «ΜΕΤΩΠΟ» κατά Παπασταύρου κι ο Τορναρίτης! Ποια η ΑΦΟΡΜΗ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE