Από το «βυθίσατε το Χόρα» στην ανάγκη να βάλει η Ελλάδα στο παιχνίδι την Κύπρο -Ανάλυση Κέντα -VIDEO

Από το «βυθίσατε το Χόρα» στην ανάγκη να βάλει η Ελλάδα στο παιχνίδι την Κύπρο -Ανάλυση Κέντα -VIDEO

Τα γεωπολιτικά δεδομένα όπως διαμορφώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο μονοπώλησαν στην καθημερινή εκπομπή Themato-φύλακας (Vouli.TV).

Ο πολιτικός συντάκτης του ThemaOnline Γιώργος Τάττης παρουσίασε τις τοποθετήσεις και την ανάλυση που έκανε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Γιώργου Κέντα.

«Κανένας από τους Κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Αθήνα δεν μίλησε για την Κύπρο» είπε ο Δρ. Κέντας, αναλύοντας και στηρίζοντας τις θέσεις του.

Συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν οι τελευταίες τοποθετήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και η αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία πλέον συντονίζεται με την Ελλάδα.

Δείτε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.