Συγκινημένος και δικαιωμένος ο Σοφοκλέους! «Ο κόσμος μας…»

Συγκινημένος και δικαιωμένος ο Σοφοκλέους! «Ο κόσμος μας…»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την πρόκριση της ομάδας του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού, δήλωσε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ:

«Αφού για διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να έχουμε πολλά παιχνίδια της χρονιάς, ας είναι αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Θέλω να αναφερθώ στο πνεύμα της ομάδας. Η ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια παίζει κάθε χρόνο τελικό. Είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Το τελευταίο κύπελλο το πήραμε πριν 26 χρόνια. Ελπίζω ο τελικός να είναι μια γιορτή για τους ΑΕΛίστες. Είναι μεγάλη στιγμή για τον κόσμο. Ξεφάντωσε και εκτονώθηκε. Όταν έχεις προβλήματα και δικά σου και άλλα, είναι επιτυχία που είμαστε στον τελικό.

Οι παίκτες ένιωσαν τον παλμό του κόσμου μας. Τους έδωσε το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Το πείσμα και το πάθος του κόσμου, έδωσε το νίκη.

Ευτυχώς που δεν είναι 22 Μαϊου και είναι 20 Μαϊου. Ελπίζω και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Να γίνει ένας ωραίος τελικός χωρίς έκτροπα.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή Χριστάκη:

«Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον ίδιο τον προπονητή που αποδεικνύει πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις. Ξεκίνησαν τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ. Το Ισραήλ πραγματοποίησε τις απειλές του και βομβάρδισε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης. Η απάντηση του Ιράν δεν άργησε να έρθει. Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σε μια επιχείρηση που η Τεχεράνη ονόμασε: «Αληθινή Υπόσχεση 3». Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE