Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ

Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ

Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό πριν την επανέναρξη της Premier League, σκόρπησε με 6-0 την Μπλάκμπερν.

Δύο νίκες απομένουν στην Premier League για να κατακτήσει η Λίβερπουλ και μαθηματικά τον τίτλο και να πανηγυρίσει κάτι που της λείπει τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Η ομάδα του Κλοπ, σχεδόν μία βδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεμούδιασε και… ξέσπασε επικρατώντας 6-0 σε φιλικό ματς με την Μπλάκμπερν.

Οι Μανέ, Μιναμίνο, Κεϊτά, Μάτιπ, Χούβερ και Κλάρξον οι σκόρερ για την ομάδα του Κλοπ.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE