ΠΑΦΟΣ: Οι 'δουλειές' της νύχτας τους έστειλαν στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Οι 'δουλειές' της νύχτας τους έστειλαν στο κελί

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονου και 20χρονου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από δύο κτηνοτροφικά υποστατικά και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από δύο ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών υποστατικών ότι διαρρήχθηκαν τα υποστατικά τους στην περιοχή της Αναρίτας. Ο δράστης απέσπασε στην μία περίπτωση το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ από το δεύτερο κτηνοτροφικό υποστατικό το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. 

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χτες και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης συνελήφθη ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο 20χρονος ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγείτο από τον 26χρονο κατά τον εντοπισμό του.

Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE