ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε οικοδομή και μαζικές συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε οικοδομή και μαζικές συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας, μετέβησαν την Πέμπτη 11/6 για έλεγχο σε ανεγειρόμενη οικοδομή στη Λεμεσό και προέκυψαν μαζικές συλλήψεις.

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε 34χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, στην ανεγειρόμενη οικοδομή εντοπίστηκαν ακόμη 4 πρόσωπα (57, 43, 42 και 32 ετών), τα οποία από εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε, ότι κατά την πρόσληψή τους στην εν λόγω οικοδομή, παρουσίασαν στην κατασκευαστική εταιρία, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα, διαπιστώθηκε, ότι διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εναντίον και των πέντε πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE