ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη (11/06) το βράδυ, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Πέμπτης, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 56χρονου. Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο 56χρονος, στην Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μεταλλικό αντικείμενο, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και είχε τοποθετηθεί στον μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.