ΚΥΠΡΟΣ: Εξω από το Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Εξω από το Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕΑ

Στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία βρίσκονται και θα παραμείνουν μέχρι τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής (12/06), οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ), που άρχισαν από τις 5 το πρωί εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις συμβάσεις που αφορούν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Σε γραπτή δήλωση του Παύλου Βαρνάβα, εκπροσώπου των εργαζομένων στον ΟΣΕΑ αναφέρεται ότι «οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την Πέμπτη (11/06) το βράδυ να πραγματοποιηθεί σήμερα αυθόρμητη στάση εργασίας και να μεταβούν στη Λευκωσία, διεκδικώντας συνέχιση της εργατικής ειρήνης και πρόοδο των συγκοινωνιών, όπως έγινε τα τελευταία 10 χρόνια».

Προσθέτει ότι οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό «ανησυχούν έντονα για τον τρόπο που εξελίχθηκε η προσφορά για τις δημόσιες συγκοινωνίες και για την κοινοπραξία Ισπανικών συμφερόντων που προσπαθούν να επιβάλουν στις δημόσιες συγκοινωνίες, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως χειρίζεται τις εργασιακές σχέσεις».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE