Ο Λόβρεν «γλέντησε» (ξανά) τον Σαλάχ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Λόβρεν «γλέντησε» (ξανά) τον Σαλάχ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ντέγιαν Λόβρεν δεν θα άφηνε ασχολίαστο αυτό που κυκλοφόρησε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ και την κίνηση που έκανε να πληρώσει τη βενζίνη όσων βρίσκονταν στο βενζινάδικο μαζί του, όμως, ο Κροάτης απόρησε καθώς ο κολλητός του δεν τον έχει κεράσει… ούτε έναν καφέ!

Ο Λόβρεν δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για καζούρα στον καλό του φίλο έπειτα από την ιστορία που ήρθε στην επιφάνεια. Ο «Φαραώ» φαίνεται ότι σταμάτησε σε βενζινάδικο του Σέινσμπουρι στο Λίβερπουλ και εκεί πέρα από το δικό του όχημα, φρόντισε και για τα υπόλοιπα που βρίσκονταν μαζί του στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή.

«Ωραία κίνηση, αλλά μπορείς μια φορά τουλάχιστον να μου κεράσεις κι εμένα έναν καφέ; Συνήθως είσαι “σπάγγος” και εξεπλάγην, αλλά όπως και να ‘χει ήταν ωραία κίνηση» έγραψε ο Λόβρεν στα social media!

 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ο Λόβρεν «γλέντησε» (ξανά) τον Σαλάχ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE