ΒΟΥΛΗ: Σύσκεψη για θέματα Ψηφιακής Υγείας υπό τον Δημήτρη Συλλούρη

ΒΟΥΛΗ: Σύσκεψη για θέματα Ψηφιακής Υγείας υπό τον Δημήτρη Συλλούρη

O Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης προήδρευσε σύσκεψης για θέματα της Ψηφιακής Υγείας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 12 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη, συνάντηση με προσωπικότητες και άλλους ειδικούς εμπειρογνώμονες για τα θέματα της Ψηφιακής Υγείας. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Συλλούρη και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής κ. Αντρέα Σαββίδη και τα μέλη της, συμμετείχε και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και υποβολή εισηγήσεων από τους συμμετέχοντες για τις ανάγκες, πρωτοβουλίες και εμπόδια που αφορούν την προώθηση του θέματος της Ψηφιακής Υγείας. Επίσης, η συζήτηση επικεντρώθηκε και σε θέματα που αναδείχθηκαν από την έρευνα που διεξήγαγε η Επιτροπή μέσω ερωτηματολογίου.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα βοηθήσουν την Επιτροπή Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής στην ετοιμασία σχετικού εγγράφου για κατάθεση στην προσεχή συνεδρία της ολομέλειας της Παράλληλης Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.