ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Αντριάνο Σάβαλλι, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμπλέκει το όνομα του Εμάνουελ Ντένιγκ, στη μεταγραφική λίστα της Ομόνοιας.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την κύρια, όμως, να είναι η δεξιά πτέρυγα. Είναι 31 ετών και τη λήξασα σεζόν έπαιζε στην Τίγρες, ομάδα της χώρας του, και σε 18 αγώνες σκόραρε 8 φορές.

Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί στη Σαν Μαρτίνο, την Πρετένιο, τη Μαλάτιασπορ, την Μπόκα Ουνίδος, την  Γκόια, την Μπράουν και τη Νιούελς.

Όπως αναφέρει ο Σάβαλλι, η Ομόνοια δεν «παίζει» μόνη της, καθώς στο παιχνίδι είναι και ο Βόλος.

The post ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE