ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Αντριάνο Σάβαλλι, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμπλέκει το όνομα του Εμάνουελ Ντένιγκ, στη μεταγραφική λίστα της Ομόνοιας.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την κύρια, όμως, να είναι η δεξιά πτέρυγα. Είναι 31 ετών και τη λήξασα σεζόν έπαιζε στην Τίγρες, ομάδα της χώρας του, και σε 18 αγώνες σκόραρε 8 φορές.

Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί στη Σαν Μαρτίνο, την Πρετένιο, τη Μαλάτιασπορ, την Μπόκα Ουνίδος, την  Γκόια, την Μπράουν και τη Νιούελς.

Όπως αναφέρει ο Σάβαλλι, η Ομόνοια δεν «παίζει» μόνη της, καθώς στο παιχνίδι είναι και ο Βόλος.

The post ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE