ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Αντριάνο Σάβαλλι, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμπλέκει το όνομα του Εμάνουελ Ντένιγκ, στη μεταγραφική λίστα της Ομόνοιας.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την κύρια, όμως, να είναι η δεξιά πτέρυγα. Είναι 31 ετών και τη λήξασα σεζόν έπαιζε στην Τίγρες, ομάδα της χώρας του, και σε 18 αγώνες σκόραρε 8 φορές.

Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί στη Σαν Μαρτίνο, την Πρετένιο, τη Μαλάτιασπορ, την Μπόκα Ουνίδος, την  Γκόια, την Μπράουν και τη Νιούελς.

Όπως αναφέρει ο Σάβαλλι, η Ομόνοια δεν «παίζει» μόνη της, καθώς στο παιχνίδι είναι και ο Βόλος.

The post ΣΕΝΑΡΙΑ από Αργεντινή για Ντένινγκ και… Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.