ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας αναφέρει ότι «με αφορμή τη χθεσινή περιοδεία του στην Επαρχία Λάρνακας, ο Υπουργός Γεωργίας εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι οι συνθήκες επιτρέπουν ξανά την πραγματοποίηση επισκέψεων σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες και γενικά συναντήσεων με τον αγροτικό κόσμο, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα για άμεση ανατροφοδότηση και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων».
Στο ίδιο πλαίσιο, την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου, «ο Υπουργός Γεωργίας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπου θα επισκεφτεί τις ΣΕΔΙΓΕΠ Σωτήρας και Παραλιμνίου και θα έχει συναντήσεις με παραγωγούς της περιοχής».
Θα επισκεφτεί επίσης μποστάνια καρπουζιών στον Πρωταρά καθώς και συσκευαστήρια πατατών στο Λιοπέτρι και την Ξυλοφάγου, όπου θα συμμετάσχει και σε ανοιχτή συγκέντρωση αγροτών.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις