Υπέγραψε σε ομάδα όπου αγωνίστηκε και στο παρελθόν ο Κύπριος πορτιέρο

Υπέγραψε σε ομάδα όπου αγωνίστηκε και στο παρελθόν ο Κύπριος πορτιέρο

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, Γιώργος Λοΐζου, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12-06-2020) στα γραφεία του Άρη, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ο 28χρονος (25-02-1992) πορτιέρο έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ομόνοια, ενώ μετά αγωνίστηκε σε ΑΕΖ Ζακακίου, Χαλκάνορα Ιδαλίου, Εθνικό Άχνας, Άρη, Αγία Νάπα, Οθέλλο Αθηαίνου, Δόξα Κατωκοπιάς.

Τη σεζόν που διανύσαμε είχε τη δεύτερη του θητεία στον Οθέλλο Αθηαίνου.

Πλέον, είναι εκ νέου από σήμερα παίκτης του Άρη Λεμεσού.

The post Υπέγραψε σε ομάδα όπου αγωνίστηκε και στο παρελθόν ο Κύπριος πορτιέρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE