ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σχόλιο του Νεόφυτου Μιχαήλ για το μέλλον του – Έσταξε ΜΕΛΙ για Γιάννη Πετράκη

Το σχόλιο του Νεόφυτου Μιχαήλ για το μέλλον του – Έσταξε ΜΕΛΙ για Γιάννη Πετράκη

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται ως δανεικός από το ΑΠΟΕΛ, Νεόφυτος Μιχαήλ.

Μίλησε για την επανέναρξη της Super League, για το μέλλον του, αλλά και για τον Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Πετράκη με τον οποίο συνεργάστηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκψσίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επανέναρξη του Ελλαδικού πρωταθλήματος: «Αυτό που έχω να πω, είναι ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση αυτούς τους μήνες, όμως το σημαντικό είναι ότι επιτέλους επιστρέψαμε. Γενικά, είναι διαφορετικά τα δεδομένα τώρα, και με την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα και με τα μέτρα πρόληψης και την απουσία του κόσμου».

Για το αν υπάρχει ο φόβος μεταξύ των ποδοσφαιριστών για τον κορωνοϊό: «Δεν υπάρχει καθόλου φόβος. Βλέπουμε και τους πανηγυρισμούς που γίνονται. Ως ποδοσφαιριστές, ξεχνούμε τον κορωνοϊό μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτονόητο ότι αν σκοράρεις, θα πανηγυρίσεις το γκολ. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να εφαρμόσεις κάποια μέτρα. Είναι ένα άθλημα που υπάρχει επαφή, υπάρχουν συναισθήματα, υπάρχει ένταση».

Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε στην 1η θέση των πλέι άουτ, όμως ο Ατρόμητος έχει ματς λιγότερο. Με τη νίκη μας στο τελευταίο παιχνίδι, ανεβήκαμε και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε την έξοδο στην Ευρώπη, αν δεν θα βγει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ενώ υπάρχει και ένα θέμα με τον Άρη».

Για το αν θα ολοκληρώσει τον διετή δανεισμό του στον Αστέρα: «Είναι κάτι άγνωστο προς το παρόν, για το τι θα κάνω του χρόνου. Υπάρχει ο δανεισμός γι΄ ακόμη ένα χρόνο, όμως είναι λίγο νωρίς ακόμα. Σίγουρα εγώ θέλω να παίξω. Φέτος δεν το έκανα όσο θα ήθελα. Έπαιξα δύο ματς στο κύπελλο και ένα στο πρωτάθλημα. Αν πάμε στην Ευρώπη, θα το σκεφτώ διαφορετικά και θα ζυγίσω τα δεδομένα στην πορεία».

Για τον Γιάννη Πετράκη που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό: «Ο κ. Γιάννης είναι πολύ καλός άνθρωπος πάνω απ΄ όλα, αλλά και πολύ καλός προπονητής. Έχω πολύ καλή άποψη γι΄ αυτόν. Σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Έχει πολλές εμπειρίες και επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο που βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μία σεζόν. Μου έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΣ και αγωνίστηκα. Προπονητικά, του αρέσει πολύ το 3-5-2, κάτι που τον βοήθησε και σε ατομικό επίπεδο, αλλά και την ομάδα να κάνει την πορεία που έκανε στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί να προσαρμοστεί στα Κυπριακά δεδομένα: «Γιατί όχι; Δεν είναι κάτι δύσκολο. Γιατί να μην το κάνει. Έχει τις εμπειρίες και την ικανότητα».

The post Το σχόλιο του Νεόφυτου Μιχαήλ για το μέλλον του – Έσταξε ΜΕΛΙ για Γιάννη Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top