Οριστικό! Συμφώνησε με Ελευθερόπουλο – Ποιος πρώην Ελλαδίτης παίκτης θα είναι βοηθός του

Οριστικό! Συμφώνησε με Ελευθερόπουλο – Ποιος πρώην Ελλαδίτης παίκτης θα είναι βοηθός του

Οριστικά στον πάγκο της Παναχαϊκής ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή και αναλαμβάνει καθήκοντα ενώ μαζί του θα έχει και τον Στέλιο Βενετίδη.

Όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες στο Sportime, ο πρώην προπονητής του Ηρακλή ήταν το φαβορί για την ομάδα της Πάτρας και πλέον το deal έκλεισε.

Μόλις τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και υπογράψει το συμβόλαιό του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Ήδη, ο 44χρονος προπονητής έχει ξεκινήσει την αναζήτηση 5-6 ποιοτικών ποδοσφαιριστών για την Παναχαϊκή και έχει άποψη γι’ αυτούς που θα μείνουν στο ρόστερ.

Πηγή: www.sportime.gr

The post Οριστικό! Συμφώνησε με Ελευθερόπουλο – Ποιος πρώην Ελλαδίτης παίκτης θα είναι βοηθός του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.