«Ανέτρεψε» τη Χετάφε και βλέπει Ευρώπη η Γρανάδα!

«Ανέτρεψε» τη Χετάφε και βλέπει Ευρώπη η Γρανάδα!

Τι κι αν είναι νεοφώτιστη… Τι κι αν βρέθηκε να χάνει από μία εκ των πλέον σκληροτράχηλων ομάδων της λίγκας…

Η Γρανάδα δεν καταλαβαίνει τίποτα! Με ψυχωμένη εμφάνιση και μάγκικη ανατροπή, έφτασε στη σπουδαία νίκη επί της Χετάφε (2-1 εντός έδρας) και πλησίασε στην πρώτη επτάδα!

Επιπροσθέτως, η ομάδα της Ανδαλουσίας διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 5 ματς πρωταθλήματος (3-2-0).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 20’ με καταπληκτικό σουτ του Τιμόρ από το ύψος της περιοχής.
Στη συνέχεια, το σύνολο του Μπορδαλάς ήλεγξε το ρυθμό, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι «οικοδεσπότες» ανέβασαν την πίεσή τους και έψαξαν τη μείωση.

Η επιμονή της Γρανάδα καρποφόρησε στο 70’, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από καραμπόλα (1-1).

Το γκολ αυτό έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους γηπεδούχους, που έφτασαν στην ανατροπή 9 λεπτά αργότερα: μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Κάρλος Φερνάντεθ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο γκολκίπερ Σορία δεν έδιωξε σωστά και ο επιθετικός των Ανδαλουσιανών πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 2-1.

Στο φινάλε της αναμέτρησης οι «αθουλόνες» επιχείρησαν να ανταποδώσουν, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο και το 2-1 της Γρανάδα παρέμεινε μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική

Πέμπτη 11 Ιουνίου
Σεβίλλη – Μπέτις 2-0
(55’ πεν. Οκάμπος, 61’ Φερνάντο)

Παρασκευή 12 Ιουνίου
Γρανάδα – Χετάφε 2-1
(70′, 79′ Κ. Φερνάντεθ – 20′ Τιμόρ)

Βαλένθια – Λεβάντε (23:00)

Σάββατο 13 Ιουνίου
Εσπανιόλ – Αλαβές (14:00)
Θέλτα – Βιγιαρεάλ (18:00)

Λεγκανές – Βαγιαδολίδ (20:30)
Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (23:00)

Κυριακή 14 Ιουνίου
Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (14:00)
Ρεάλ – Έιμπαρ (20:30)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική:

Δευτέρα 15 Ιουνίου
Λεβάντε-Σεβίλη (20:30)
Μπέτις-Γρανάδα (23:00)

Τρίτη 16 Ιουνίου
Χετάφε-Εσπανιόλ (20:30)
Βιγιαρεάλ-Μαγιόρκα (20:30)
Μπαρτσελόνα-Λεγανιές (23:00)

Τετάρτη 17 Ιουνίου
Έιμπαρ-Μπιλμπάο (20:30)
Βαγιαδολίδ-Θέλτα (20:30)
Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00)

Πέμπτη 18 Ιουνίου
Αλαβές-Σοσιεδάδ (20:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (23:00)

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post «Ανέτρεψε» τη Χετάφε και βλέπει Ευρώπη η Γρανάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE