ΚΥΠΡΟΣ

Που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου; Η προκήρυξη λέει ΓΣΖ

Που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου; Η προκήρυξη λέει ΓΣΖ

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Αυτό που συζητείται, είναι που θα διεξαχθεί ο τελικός. Η προκήρυξη αναφέρει:

4.2  Ο Τελικός Κυπέλλου Κύπρου θα διεξάγεται ως εξής:

Αν έχουν την έδρα τους:
(α)           ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διεξάγεται στο Γ.Σ.Π.

(β)           ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο ΤΣΙΡΕΙΟ.

(γ)           ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Νέο Γ.Σ.Ζ ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΠ.

(δ)           ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο ΤΣΙΡΕΙΟ Στάδιο ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(ε)           ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π ή σε άλλο στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(στ)         ΠΑΦΟ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π, ύστερα από απόφαση του
                Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(ζ)            ΠΑΦΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(η)           ΠΑΦΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Ζ, ύστερα από απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

4.3          Για οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό ομάδων που δεν προβλέπεται πιο πάνω το στάδιο του τελικού θα αποφασίζει το Δ/Σ εκτός αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Δ/Σ της ΚΟΠ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top