Τέσσερις αφίξεις και πέντε αναχωρήσεις το Σάββατο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Τέσσερις αφίξεις και πέντε αναχωρήσεις το Σάββατο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Τέσσερις αφίξεις και πέντε αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το Σάββατο (13/6) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο επαναλειτούργησε στις 9 Μαΐου, μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 21 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι τέσσερις αφίξεις και αναχωρήσεις είναι από Αθήνα (3) και μία από Luton (Λονδίνο). Η μία πτήση με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα αναχώρησε γύρω στις οκτώ το πρωί.

Η πτήση από και προς το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου είναι επαναπατρισμού.

Σημειώνεται ότι μία πτήση της Egypt Air από Κάϊρο αναμένεται να φτάσει χωρίς επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 11.35 και θα αναχωρήσει γύρω στις 12.35 μεταφέροντας επαναπατρισθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, αφού δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στον αερολιμένα εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE