Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο!

Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μία άτυχη στιγμή κόντρα στην Μίλαν καθώς δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Ντοναρούμα και αστόχησε έτσι μόλις στο δεύτερο πέναλτι της καριέρας του στην Γιουβέντους.

Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 με την Μίλαν στο “Allianz Stadium” το βράδυ της Παρασκευής και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Coppa Italia, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στο “Ολίμπικο” μία εκ των Νάπολι ή Ίντερ.

Στον τελικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρώτο του Coppa Italia (στην πρώτη του σεζόν πέρυσι, η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την Αταλάντα) και ταυτόχρονα να σβήσει μία άτυχη στιγμή του κόντρα στους ροσονέρι.

Και αυτό γιατί στον δεύτερο ημιτελικό δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Ντοναρούμα στο 16′ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, με αποτέλεσμα να “χρεωθεί” μόλις το δεύτερο χαμένο χτύπημα από τα 11 βήματα στην μπιανκονέρα καριέρα του.

Συνολικά, ο CR7 έχει εκτελέσει 16 πέναλτι από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους και έχει βρει δίχτυα τις 14 φορές, με το πρώτο του χαμένο χτύπημα να καταγράφεται 17 μήνες νωρίτερα: τον Ιανουάριο του 2019 όταν νικήθηκε από τον Στέφανο Σορεντίνο σε ματς κόντρα στην Κιέβο Βερόνα.

Πηγή: sport24.gr

The post Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE