Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπαίκτη του που θέλει ως επένδυση για το μέλλον ο Τιμούρ

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπαίκτη του που θέλει ως επένδυση για το μέλλον ο Τιμούρ

Μιλώντας στον Super Sport FM ο 38χρονος τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Χαράλαμπος Καϊρίνος, ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του Άντρις Νεοφύτου ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ανόρθωση, αλλά αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Λεμεσιανή ομάδα, αγωνιζόμενος ως δανεικός, για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Toν ήθελαν κι ΑΛΛΟΙ…

Ο έμπειρος Κύπριος πορτιέρο, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον νεαρό άσο:

«Είναι πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι η δεύτερη χρονιά που ήταν μαζί μου στην Καρμιώτισσα. Χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερος. Με τις εμφανίσεις που έκανε την περσινή σεζόν και την εμπειρία που λαμβάνει, μας έχει δείξει πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Είναι ένας παίκτης που παίζει στο κέντρο, όμως κάποτε χρειάστηκε να παίξει και στην άμυνα. Είναι παίκτης με μυαλό και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Πιστεύω πως όταν προπονηθεί με πιο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αφού έχει αρκετό ταλέντο».

The post Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπαίκτη του που θέλει ως επένδυση για το μέλλον ο Τιμούρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect