Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελλακίου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελλακίου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο 13/6 σε περιοχή της κοινότητας Κελλακίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στις 16.35 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελλακίου, πλησίον του κρατικού δάσους Λεμεσού.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και αποτελεσματική με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 17.05, καίγοντας έκταση τριών δεκαρίων με ελαιόδεντρα, αναφέρεται.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, πέντε άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο  πυροσβεστικά οχήματα και δύο άτομα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας με ένα πυροσβεστικό όχημα. Στις επιχειρήσεις συνέδραμαν και κάτοικοι της κοινότητας με τέσσερις γεωργικούς ελκυστήρες και δύο εκσκαφείς.

Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα καλωδίων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE