ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή ανανέωσης του Ντούσαν Κέρκεζ!

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή ανανέωσης του Ντούσαν Κέρκεζ!

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΕΛ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντούσαν Κέρκεζ για δύο ακόμη χρόνια, θα δανειστώ μία ατάκα ενός Ελλαδίτη σπορτκάστερ (μου διαφεύγει το όνομα του), που είχε πει πριν από μερικά χρόνια για έναν ποδοσφαιριστή, ότι η απόφαση της ομάδας του να τον αποκτήσει, ήταν “λεφτά στην τράπεζα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι πρώτες δηλώσεις Κέρκεζ μετά τη συμφωνία – «Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτό τον παραστατικό τρόπο, ήθελε να περιγράψει, ή μάλλον να μεταφέρει τη σιγουριά του για τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής και την απόσβεση που θα κάνει.

Έτσι λοιπόν και στην ΑΕΛ, η επιλογή παραμονής του Κυπροβόσνιου τεχνικού, είναι επιπλέον… win-win!

Αυτό αποδεικνύεται από τα όσα έχει καταφέρει στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ, όπου πέρα από την κατάκτηση του ιστορικού κυπέλλου το 2019 και το σπάσιμο της κατάρας που ταλαιπώρησε το γαλαζοκίτρινο “οικοδόμημα” για 30 ολόκληρα χρόνια (σσ. φέτος μάλιστα προ κορωνοϊού, είχε πολλές πιθανότητες για το back to back), κατάφερε να διαχειριστεί με υποδειγματικό τρόπο ένα… περιορισμένο μπάτζετ, με στοχευμένες μεταγραφές και αξιοποιώντας στο έπακρο (σχεδόν) όλους τους παίκτες που είχε στο ρόστερ του.

Έδωσε ευκαιρίες σε όλους, κάποιοι βέβαια τις άρπαξαν από τα μαλλιά και άλλοι όχι, ενώ κατάφερε να αναδείξει νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα οι Ζντραβκόφσκι και Ράσο που αμφιβάλλουμε αν οι οπαδοί της ΑΕΛ θυμόνταν τα ονόματα τους όταν αποκτήθηκαν από τη Λεμεσιανή ομάδα, ενώ στα χέρια του ο Γουίλερ εκτόξευσε την αξία του και μεταγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ.

Έδωσε επίσης χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σταδιακά θα αρχίσουν να έχουν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, αλλά επειδή εδώ δεν έχουμε σκοπό να… “λιβανίσουμε” τον Κέρκεζ, έκανε και μεταγραφές που δεν του βγήκαν, ενώ κάποιοι παίκτες όπως για παράδειγμα οι Νιλς Τεϊσέιρα και Χουράδο που την πρώτη τους σεζόν είχαν σημαντικότατα συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της ΑΕΛ, φέτος… “χάθηκαν”.

Η ουσία για να μην μακρηγορούμε, είναι ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Επειδή ακούγονταν… διάφορα λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε για την ανακοίνωση της παραμονής του Κυπροβόσνιου τεχνικού, θεωρούμε πως θα ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την ΑΕΛ, αν τυχόν προχωρούσε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της. Βασικά, θα ήταν μία… αδιανόητη απόφαση χωρίς καμία λογική.

Από εκεί και πέρα, κρατάμε από τις δηλώσεις του κόουτς στο επίσημο κανάλι των “γαλαζοκιτρίνων”, την έκκληση του προς τον κόσμο της ΑΕΛ για να… ξυπνήσει από το λήθαργο των τελευταίων ετών και να ξαναγίνει η ασπίδα και το δόρυ της Λεμεσιανής ομάδας. Με πράξεις συμπληρώνουμε εμείς και… όχι στα λόγια από τους καναπέδες, τους καφενέδες, τις καφετέριες, τα μπούκκικα και το Facebook.

The post «Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή ανανέωσης του Ντούσαν Κέρκεζ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη



«Αμερόληπτη και δίκαιη» έκθεση ζήτησε από Ολγκίν ο Τατάρ

«Αμερόληπτη και δίκαιη» έκθεση ζήτησε από Ολγκίν ο Τατάρ

Να προετοιμάσει μια «αμερόληπτη και δίκαιη έκθεση» δήλωσε ότι ζήτησε από την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top