ΕΛΛΑΔΑ: Νέα κινητοποίηση από εξαφάνιση άλλης μιας 10χρονης- 'Είχε βγει να πάρει παγωτό'

ΕΛΛΑΔΑ: Νέα κινητοποίηση από εξαφάνιση άλλης μιας 10χρονης- 'Είχε βγει να πάρει παγωτό'

Νέα εξαφάνιση 10χρονης σημειώθηκε στις Αχαρνές, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου, που εξαφανίστηκε από τις 18.30 του Σαββάτου 13/6.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκιακαι άσπρα παπούτσια.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μίλησε στο Open το παιδί «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

 

Όπως ανέφερε ο πατέρας το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως “το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε” και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE