ΠΑΦΟΣ: Τριήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή και χρήση μετά από καταδίωξη

ΠΑΦΟΣ: Τριήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή και χρήση  μετά από καταδίωξη

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 και 39 ετών για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε το Σάββατο (13/6) μετά από ανακοπή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν και μετά από καταδίωξη σε δρόμους της Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30μ.μ. (13/6), ενώ μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν ελέγχους σε δρόμο της Πάφου, είδαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να κινείται ύποπτα, προσπαθώντας να διαφύγει τον έλεγχο. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος, ένα νάιλον σακούλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, ο οδηγός του οποίου στην προσπάθεια του να διαφύγει, φέρεται να υπέπεσε σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων, ενώ στην οδό Μόρφου, οδηγώντας το όχημά του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονη. Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο ο οδηγός του υπόπτου αυτοκινήτου φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή, προσπαθώντας και πάλι να διαφύγει.

Λίγα λεπτά αργότερα, τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν το ύποπτο όχημα. Οι δύο επιβάτες του οχήματος προσπάθησαν- σύμφωνα με την Αστυνομία- να διαφύγουν τρέχοντας, ωστόσο σε κοντινή απόσταση ανακόπηκαν και ακινητοποιήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν οδηγός του οχήματος ήταν 42χρονος κάτοικος Πάφου, ενώ συνοδηγός ήταν 39χρονος, επίσης κάτοικος Πάφου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο μαχαίρια, μια άδεια οδηγού που είχε εκδοθεί στο όνομα τρίτου προσώπου και μία εργαλειοθήκη, η οποία περιείχε διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), η Τροχαία Πάφου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE