Δίδυμο «έκπληξη» στο πρωινό του Mega

Δίδυμο «έκπληξη» στο πρωινό του Mega

Το πρόγραμμα του Mega «χτίζεται» ξανά από την αρχή για την επόμενη σεζόν, αφού στόχος είναι να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης.

Μία από τις ζώνες στις οποίες θα δούμε αλλαγές είναι και η πρωινή ζώνη του καναλιού, όπου το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρξει μία νέα infotainment εκπομπή.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο είναι στα πρόσωπα που θα την αναλάβουν, καθώς σύμφωνα με το gossip-tv.gr, είναι δύο άνθρωποι με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, οι οποίοι όμως δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε κάτι παρόμοιο.

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, ένα ετερόκλητο δίδυμο που αν μη τι άλλο αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή από τους ανθρώπους του καναλιού. Μένει να δούμε αν θα πετύχει το πείραμα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE