Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 7:30, στον δρόμο Πραιτωρίου προς Κέδαρες, στην επαρχία Πάφου.
Μία από τις ζώνες στις οποίες θα δούμε αλλαγές είναι και η πρωινή ζώνη του καναλιού, όπου το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρξει μία νέα infotainment εκπομπή.
Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο είναι στα πρόσωπα που θα την αναλάβουν, καθώς σύμφωνα με το gossip-tv.gr, είναι δύο άνθρωποι με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, οι οποίοι όμως δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε κάτι παρόμοιο.
Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, ένα ετερόκλητο δίδυμο που αν μη τι άλλο αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή από τους ανθρώπους του καναλιού. Μένει να δούμε αν θα πετύχει το πείραμα.
]]>Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις