Ζωντανά και νεκρά άγρια πτηνά και ξόβεργα εντοπίστηκαν σε χωράφι στο Φρέναρος

Ζωντανά και νεκρά άγρια πτηνά και ξόβεργα εντοπίστηκαν σε χωράφι στο Φρέναρος

Μεγάλη ποσότητα ζωντανών και νεκρών άγριων πτηνών, ξοβέργων, δίχτυων σύλληψης άγριων πτηνών και ηχοπαραγωγικές μηχανές, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία, σε χωράφι στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 05.45 τα ξημερώματα, μέλη του κλιμακίου πάταξης λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, εντόπισαν σε περιφραγμένο χωράφι στο Φρέναρος, το οποίο ανήκει σε 57χρονο από τη Δερύνεια 225 νεκρά άγρια πτηνά, ένα ζωντανό λαγό, 5 ζωντανά άγρια πτηνά, 80 ξόβεργα, ένα δίχτυ σύλληψης άγριων πτηνών και δύο ηχοπαραγωγικές μηχανές.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 57χρονος συνελήφθη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.