Η Delfi Partners ενήργησε σαν ο κύριος σύμβουλος της Bain Capital

Η Delfi Partners ενήργησε σαν ο κύριος σύμβουλος της Bain Capital

Η Delfi Partners ενήργησε σαν ο κύριος σύμβουλος της Bain Capital σε θέματα ακινήτων/εξασφαλίσεων για την απόκτηση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων (Project Icon) με εμπράγματες εξασφαλίσεις από την Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ)

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση πώλησης απαιτήσεων από χαρτοφυλάκιο περίπου 2.800 μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων και πιστώσεων με εμπράγματες και λοιπές εξασφαλίσεις (περίπου 6.400 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα), ύψους 1,6 δισ. ευρώ σε όρους ανεξόφλητου κεφαλαίου (0,6 δισ. ευρώ διασφαλιστικής αξίας ακινήτων), με την επενδυτική εταιρεία Bain Capital Credit (“Bain Capital”). Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται στο 21% του ανεξόφλητου κεφαλαίου του χαρτοφυλακίου, ενώ η συναλλαγή έχει ουδέτερη επίπτωση στην κεφαλαιακή βάση της Τράπεζας.


Η Delfi Partners Ελλάδος ενήργησε σαν ο κύριος σύμβουλος αξιολόγησης των υποθηκευμένων ακινήτων/εξασφαλίσεων για λογαριασμό της Bain Capital για το χαρτοφυλάκιο Icon. Η Delfi Partners εκφράζει τα συγχαρητήρια της για την εξαγορά.
Source: https://www.nbg.gr/en/the-group/press-office/press-releases/project-icon

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE