Διπλό μεταγραφικό «ΚΤΥΠΗΜΑ» από την Κυπριακή αγορά

Διπλό μεταγραφικό «ΚΤΥΠΗΜΑ» από την Κυπριακή αγορά

Ο προγραμματισμός στον Εθνικό Άχνας συνεχίζεται και ήδη η ομάδα του Ντιν Κλάφουριτς έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφές από την… εγχώρια αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ThemaSports, η ομάδα της Άχνας συμφώνησε με τον Αντώνη Κουμή και τον Μάριο Περατικό.

Ο πρώτος τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην ΕΝΠ μετρώντας δώδεκα συμμετοχές. Ο 23χρονος αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος αλλά μπορεί να παίξει και ως αμυντικός.

Ο δεύτερος, άνηκε στην Αγία Νάπα με «γεμάτη» χρονιά πραγματοποιώντας 19 εμφανίσεις σκοράροντας δύο φορές. Ο 21χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

The post Διπλό μεταγραφικό «ΚΤΥΠΗΜΑ» από την Κυπριακή αγορά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.