Θετικός στον κορωνοϊό πρώην παίκτης της ΑΕΚ!

Θετικός στον κορωνοϊό πρώην παίκτης της ΑΕΚ!

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Ρέντινγκ, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο πρώην φορ της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ.

Η Ρέντινγκ ανακοίνωσε δύο κρούσματα του κορωνοϊού μετά τα τεστ, στα οποία υποβλήθηκε όλη η ομάδα.

Στην ομάδα που αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας αγωνίζεται και ο πρώην φορ της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ και όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «getreading» είναι ο ένας εκ των δύο ατόμων της Ρέντινγκ που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο άλλος είναι ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας, Μίκαελ Γκλίκες. Αμφότεροι, θα μπουν σε καραντίνα, ενώ όλη η ομάδα θα περάσει από τεστ για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί κι άλλα μέλη από τον κορωνοϊό.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Θετικός στον κορωνοϊό πρώην παίκτης της ΑΕΚ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE