Η φιλοσοφία Κάανεν

Η φιλοσοφία Κάανεν

Μπορεί η ήττα από την Ομόνοια να σκόρπισε απογοήτευση στον Απόλλωνα ωστόσο η μάχη του πρωταθλήματος θα αναζωπυρωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η συνέχεια για τον Απόλλωνα είναι εξίσου δύσκολη όσο ήταν όντας πρωτοπόρος. Ο Κάανεν γνωρίζει ότι ο χρόνος τον πιέζει και πρέπει να καταφέρει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, κάτι που είδαμε να γίνεται στο παιχνίδι με τους «πρασίνους» παρά την ήττα.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να πιέσει από ψηλά και να αναπτυχθεί περισσότερο από τα άκρα. Αυτό είναι που δουλεύει συνεχώς ο προπονητής στο Κολόσσι ενώ οι επιστροφές των Παπουλλή και Σαγκόι αρχικά, θα του λύσουν περισσότερο τα χέρια. 

Το παιχνίδι με τον Ερμή είναι κομβικής σημασίας καθώς. Οι φτεροπόδαροι δεν έχουν ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι εύκολη λεία. Με το μυαλό λοιπόν στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση η Απόλλωνας θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη κούρσα του πρωταθλήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.