ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για απειλές με σκοπό την απόσπαση χρημάτων - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για απειλές με σκοπό την απόσπαση χρημάτων - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο

Yπό κράτηση τέθηκε 21χρονος και καταζητείται δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 26 ετών σχετικά με υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή στην Πάφο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ένα πρόσωπο 21 ετών ότι ο συγκάτοικος του επίσης 21 ετών απαίτησαν μαζί με άλλο πρόσωπο ν 26 ετών, να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ .

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος τα δύο πρόσωπα είχαν αντιληφθεί ότι οι γονείς του , του είχαν αποστείλει χρήματα και ζητούσαν να τους δώσει 200 ευρώ με απειλές .

Ο 21χρονος συλληφθείς, ανακρινόμενος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι δεν είναι αυτός που απαίτησε τα χρήματα  από τον παραπονούμενο, αλλά  ο 26χρονος.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Από ΚΥΠΕ



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στη HuffPost: Καμία κρίση, ενδεχομένως κάποιες τεχνοκρατικές διαφορές για GSI

ΠτΔ στη HuffPost: Καμία κρίση, ενδεχομένως κάποιες τεχνοκρατικές διαφορές για GSI

Δεν υπάρχει καμία κρίση, ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες τεχνοκρατικές διαφορές σε σχέση με το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας (GSI), δήλωσε σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα HuffPost o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE