Η τελική κρίνει πολλά!

Η τελική κρίνει πολλά!

Ο αποκλεισμός από τον ΑΠΟΕΛ ανήκει πλέον στο παρελθόν με την Ομόνοια να στρέφει τη προσοχή της στο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Οι πράσινοι του Κώστα Καϊάφα πραγματοποίησαν χτες σε γενικές γραμμές για καλή απόδοση ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο γκολ. Αυτό είναι που θα δουλέψει ο Κύπριος τεχνικός στις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι με τους Λαρνακείς. 

Η Ομόνοια πρέπει να βελτιώσει την τελική της προσπάθεια αν θέλει παίρνει τα παιχνίδια. Οι επιθετικογενείς παίκτες που διαθέτει το τριφύλλι είναι αρκετά ποιοτικοί και αυτό είναι στα συν ενόψει της συνέχειας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE