ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εφτά χρόνια φυλάκιση σε 44χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτου

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εφτά χρόνια φυλάκιση σε 44χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτου

Ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 44χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου. Ο εμπρησμός διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2019, στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα στις 2 Αυγούστου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 42χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων πολυκατοικίας στην επαρχία Λάρνακας. Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 16 Αυγούστου και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων από το ΤΑΕ Λάρνακας, η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για άμεση εκδίκασή της. Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 44χρονο, σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης εφτά ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.