ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει πρόταση από ΑΠΟΕΛ, αλλά από άλλες ομάδες ο Βάτερμαν – Τι συζήτησε με διοίκηση και το σκέφτεται (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δεν έχει πρόταση από ΑΠΟΕΛ, αλλά από άλλες ομάδες ο Βάτερμαν – Τι συζήτησε με διοίκηση και το σκέφτεται (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Μπόι Βάτερμαν μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (16-06-2020) στον «Active», όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για το τι λογαριάζει για το μέλλον, με τις προτάσεις που έχει από Κύπρο και εξωτερικό.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Το συμβόλαιο σου με τον ΑΠΟΕΛ έχει λήξει. Είσαι ακόμα σε διαδικασία συζητήσεων για να συνεχίσεις στον ΑΠΟΕΛ; «Ναι, το συμβόλαιο μου ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω ακόμα πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, όμως είχα πολύ καλές στιγμές εδώ και είμαι ακόμα στην Κύπρο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Πώς ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια παρουσίας σου στον ΑΠΟΕΛ, όπου έζησες μεγάλες επιτυχίες; «Είχαμε πέντε εξαιρετικές σεζόν με την ομάδα. Η οικογένειά μου ήταν υπέροχα εδώ στην Κύπρο, νιώθουμε την Κύπρο σαν το σπίτι μας. Δεν έχω να πω κακιά κουβέντα για τη διαμονή μου στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ».

Τι κρατάς από τη θητεία σου στον ΑΠΟΕΛ; «Πρώτα απ’ όλα τους ανθρώπους που συνάντησα στην Κύπρο, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια. Η οικογένειά μου νιώθει την Κύπρο ως το σπίτι της και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πέντε χρόνια στον ΑΠΟΕΛ ήταν εκπληκτικά. Πρώτη φορά στην καριέρα μου έπαιξα σε Τσάμπιονς Λιγκ, σε προκριματικά, στους ομίλους και αυτό ήταν κάτι που ήθελα να ζήσω».

Άρα, η πιο σημαντική ανάμνηση στον ΑΠΟΕΛ ήταν η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ή κάτι άλλο; «Όχι, η καλύτερη ανάμνηση είναι οι άνθρωποι που συνάντησα στο σύλλογο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην καρδιά μου, αλλά αν μιλήσουμε καθαρά για το ποδόσφαιρο είναι οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ναι».

Τι σχεδιάζεις για το μέλλον; Σκοπεύεις να μείνεις στην Κύπρο; Έχεις προτάσεις από κυπριακές ομάδες; «Ναι, έχω προτάσεις από κυπριακές ομάδες, αλλά και από ομάδες του εξωτερικού. Θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον άλλες δύο σεζόν. Το που θα παίξω, αν θα μείνω στην Κύπρο ή αν θα φύγω για το εξωτερικό δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Θα δούμε τι θα έχω ενώπιον μου».

Σκοπεύεις να πάρεις την κυπριακή υπηκοότητα; «Είχα αυτή τη συζήτηση με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή σου ο ΟΦΗ. Είναι αλήθεια; «Όπως σας είπα πριν, δεν θέλω να αναφερθώ για τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Υπάρχει ενδιαφέρον και από κυπριακές ομάδες και από ομάδες του εξωτερικού. Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες είναι».

Άρα αν ρωτήσουμε και για το ενδιαφέρον της Αλκής ή άλλων κυπριακών ομάδων η απάντηση θα είναι η ίδια; «Ναι, η ίδια».

Ποιος επιθετικός που ήσουν συμπαίκτης ή αντίπαλος στα πέντε χρόνια θητείας σου στην Κύπρο ήταν ο καλύτερος; «Πολύ δύσκολη ερώτηση. Για μένα δεν υπάρχει ένας παίκτης καλύτερος σε κάθε θέση. Υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία σε κάθε παίκτη. Να σου πω για παίκτες που έπαιξα μαζί τους και ξέρω καλύτερα. Για παράδειγμα ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Καβενάγκι. Ή ο Ποτέ από τον Πιέρο Σωτηρίου. Όλοι αυτοί ήταν ποιοτικοί παίκτες. Είχαμε εξαιρετικούς επιθετικούς στον ΑΠΟΕΛ όλα αυτά τα χρόνια».

Κατά την άποψη σου ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμος; «Για μένα ο καλύτερος είναι αυτός που μου αρέσει περισσότερο. Για να πω ποιος είναι ο καλύτερος θα πρέπει να παίξω μαζί τους. Αυτός που μου αρέσει περισσότερο είναι ο Μέσι. Φυσικά έχω απεριόριστο σεβασμό στον Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί πιστεύω έχει λιγότερο ταλέντο από τον Μέσι, αλλά δουλεύει σαν ζώο και γι’ αυτό είναι για τόσο μεγάλο διάστημα στους κορυφαίους στον κόσμο».

Κορυφαίος τερματοφύλακας εν ενεργεία; «Ο Τερ Στέγκεν της Μπαρσελόνα».

Τι σου άρεσε περισσότερο απ’ όλα στην Κύπρο; «Ο καιρός, η ζωή εδώ στην Κύπρο, όλα. Ο γιος μου ήρθε στην Κύπρο όταν ήταν τριών μηνών. Τώρα είναι δύσκολο να ταξιδέψουμε στην Ολλανδία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αποφασίσαμε να μείνουμε στην Κύπρο γιατί έχουμε τον ήλιο, ασφαλή ζωή γιατί να ρισκάρουμε και να πάμε κάπου αλλού».

Είδαμε κάποιες φωτογραφίες που ανέβασες να κάνεις σούβλα. Έμαθες να ψήνεις σούβλα; «Όχι, δεν είμαι ειδικός σε αυτά. Αλλά, έχω φίλους που είναι ειδικοί στο ψήσιμο της σούβλας και είναι απίστευτα καλή».

Τι θα ήθελες να πεις στους φίλους του ΑΠΟΕΛ; «Η σχέση μου με τους φίλους του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή. Δεν είμαι από αυτούς που μπαίνουν στο ίντερνετ και κοιτάζω τι λένε για μένα. Είμαι από αυτούς που λένε “αν σου αρέσω, σου αρέσω. Αν δεν σου αρέσω, κανένα πρόβλημα”. Γενικά η σχέση μου με τον κόσμο στην Κύπρο είναι εξαιρετική. Δεν θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ακόμα γιατί δεν ξέρω αν έχει τελειώσει, αν θα συνεχίσω ή όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είχαμε εξαιρετικά χρόνια και ελπίζω να έρθουν ακόμα καλύτερα. Επίσης, εύχομαι στο μέλλον να έρθουν ξανά οι στιγμές που ζήσαμε στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας μου στον ΑΠΟΕΛ γιατί τότε ήταν πραγματικά εντυπωσιακά να παίζαμε σε γεμάτα γήπεδα και καυτή ατμόσφαιρα. Τώρα παίζαμε λες και είναι φιλικά παιχνίδια».

The post Δεν έχει πρόταση από ΑΠΟΕΛ, αλλά από άλλες ομάδες ο Βάτερμαν – Τι συζήτησε με διοίκηση και το σκέφτεται (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top