ΦΙΡΜΑΝΙ… για Ντιέγκο Μαρτίν Μπαρμπόζα

ΦΙΡΜΑΝΙ… για Ντιέγκο Μαρτίν Μπαρμπόζα

Στην ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με τον Μπαρμπόζα προχώρησε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά:

«Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Diego Martin Barboza.

Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται δίνοντας έμφαση στους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με μοναδικό στόχο μία ακόμη πιο δυνατή Ένωση για την νέα αγωνιστική χρόνια».

The post ΦΙΡΜΑΝΙ… για Ντιέγκο Μαρτίν Μπαρμπόζα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE