ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΛΕΝΕ στην Ελλάδα για τα περί ενδιαφέροντος για Βάτερμαν

Τι ΛΕΝΕ στην Ελλάδα για τα περί ενδιαφέροντος για Βάτερμαν

Αν και γίνεται λόγος εδώ και ώρες πως ο ΟΦΗ είναι μία εκ των ομάδων που έχει στα υπόψιν της τον τερματοφύλακα, Μπόι Βάτερμαν, από Ελλαδικά ΜΜΕ κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.gazzetta.gr αναφέρει τα εξής:

«Στην Κύπρο χαρακτήρισαν τους κρητικούς υποψήφιους «μνηστήρες» του 36χρονου γκολκίπερ, όμως η περίπτωσή του δεν φαίνεται να απασχολεί

Ελέω, προφανώς, της παρουσίας τους Περικλή Παπαναγή στο τεχνικό του επιτελείο, της διαφαινόμενης έλευσης του Αντριάν Σαρδινέρο και του ενδιαφέροντος για τον Πραξιτέλη Βούρο, ο ΟΦΗ έχει «όνομα» στην Κύπρο. Για αυτό και τον ανέφεραν ως υποψήφιο «μνηστήρα» του Μπόι Βάτερμαν, που δεν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Ομως η περίπτωση του 36χρονου γκολκίπερ δεν φαίνεται να απασχολεί τους κρητικούς, αφού ούτως ή άλλως δεν «ψάχνονται» για «άσο». Αλλωστε και η ηλικία του είναι εκτός…πολιτικής της ομάδας».

Επίσης, δημοσίευμα της ιστοσελίδας που πρόσκειται σε θέματα ΟΦΗ, www.gentikoule.gr , αναφέρει τα εξής σε θέμα με τίτλο «“Πουλάει” ο ΟΦΗ στην Κύπρο – τον εμπλέκουν σε σενάρια για γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ».

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας:

«Ο ΟΦΗ έχει αρκετά μεγάλη πέραση στην Κύπρο και δημοσιεύματα (που δεν έχουν καμία υπόσταση) κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον 36χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα Μπόι Βάτερμαν.

Βέβαια αντιλαμβάνεται κάποιος ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τερματοφύλακα, αφενός γιατί έχει Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκη ενώ έρχεται από πίσω και ο νεαρός Σηφάκης) αλλά και αφετέρου η ηλικία του δεν είναι από εκείνες που θα κάνουν την ομάδα να ασχοληθεί μαζί του. Μάλιστα ο Βάτερμαν που αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ την τελευταία 5ετια μίλησε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε αποκλειστικά για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ με τον Ολλανδό να μην το επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να το διαψεύδει (προφανώς για να συντηρείται το όνομα του στην επιφάνεια): “Δεν μπορώ να πω κάτι για προτάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Έχω προτάσεις από Κύπρο και όχι μόνο, αυτό μπορώ να πω”».

Διαβάατε επίσης: 

Δεν έχει πρόταση από ΑΠΟΕΛ, αλλά από άλλες ομάδες ο Βάτερμαν – Τι συζήτησε με διοίκηση και το σκέφτεται (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

The post Τι ΛΕΝΕ στην Ελλάδα για τα περί ενδιαφέροντος για Βάτερμαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top