«Καίγεται» η περίπτωση Γκουρκίφ στον Ολυμπιακό

«Καίγεται» η περίπτωση Γκουρκίφ στον Ολυμπιακό

Ένας παίκτης του οποίου το όνομα είχε ακουστεί έντονα, ειδικότερα από... Γαλλία μεριά, φαίνεται ότι έχει ήδη «καεί» για τον Ολυμπιακό καθώς ο Γιοάν Γκουρκίφ -περί ου ο λόγος- είναι νοκ-άουτ λόγω νέου τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος οργανωτής αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά πρόβλημα στους προσαγωγούς και όχι μόνο θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος, αλλά η επιστροφή του υπολογίζεται τον Ιούλιο.
Βάσει του γενικότερου βεβαρυμένου ιατρικού του ιστορικού, αλλά και σε συνδυασμό με το ότι το συμβόλαιό του μόνο χαμηλό δεν είναι, καθιστά την περίπτωσή του ασύμφορη και με μεγάλο ποσοστό ρίσκου ως προς την επιτυχία της και θεωρείται απίθανο να ασχοληθεί σοβαρά με τον άσο της Λιόν.

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE