Υπ.Οικονομικών - Υπ.Εργασίας: Ανακοινώνουν το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας

Υπ.Οικονομικών - Υπ.Εργασίας: Ανακοινώνουν το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας

Ο Υπουργός Οικονομικών και η Υπουργός Εργασίας σε κοινή συνέντευξη Τύπου , ανακοινώνουν την Τετάρτη (17/6) το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος ,Πετρίδης και η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, θα προβούν σε ανακοινώσεις σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου , όσον αφορά το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας.

Η ανακοίνωση των μέτρων θα πραγματοποιηθεί απο το Υπουργείο Οικονομικών. Θα προηγηθεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 9.30 το πρωί, ενώπιον του οποίου θα τεθεί για έγκριση το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας.

Πρόκειται για το τρίτο πακέτο της Κυβέρνησης για στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν πληγεί απο την πανδημία του κορωνοϊου.

Tο νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας θα αφορά τέσσερα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τη στήριξη επιχειρήσεων που δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ή έχουν παρουσιάσει μεγάλη μείωση του κύκλου εργασιών τους.

Για τα νέα σχέδια, που θα καλύπτουν την περίοδο από 13 Ιουνίου μέχρι 12 Οκτωβρίου, θα απαιτηθεί η έγκριση συμπληρωματικού προϋπολογισμού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE