ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 29 ετών μόνιμων κατοίκων Κύπρου οι οποίοι ήταν υπάλληλοι σε εταιρεία και εργάζονταν σε εστιατόριο.

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με την καταγγελία της 61χρονης Βρετανίδας ιδιοκτήτριας του εστιατορίου, της απέσπασαν από το μπλοκ των επιταγών της, επιταγή, την οποία αφού την πλαστογράφησαν την εξαργύρωσαν σε τράπεζα για τον χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Τα δύο πρόσωπα αναζητήθηκαν χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE