ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι 5 συλληφθέντες από την ΥΚΑΝ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι 5 συλληφθέντες από την ΥΚΑΝ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού θα οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη (17/6) οι 5 που συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ζύγι μετά από ολονύχτια επιχείρηση της ΥΚΑΝ. 

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν σε παρακολούθηση συγκεκριμένο αυτοκίνητο ωστόσο ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της δύναμης, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ καταδίωξαν τον οδηγό και κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες ενώ ακολούθησε ολονύχτια επιχείρηση με ακόμη 4 συλλήψεις.

Οι 5 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE