ΟΥΖΟΧΟ: Eίναι και το… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ στη μέση!

ΟΥΖΟΧΟ: Eίναι και το… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ στη μέση!

Nα σας πω την αλήθεια, μπερδεύτηκα (πάλι) για τον Ουζόχο και το μέλλον του. 

Πέραν απο το Μέσο που έβγαλε την είδηση, ότι έκανε προσυμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ ο Νιγηριανός κίπερ, διάβασα κι άλλα επώνυμα ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι δεν βγήκε από το πουθενά η εν λόγω πληροφορία.

Έμμεσα “προσυπέγραψαν” τα όσα έλεγε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Sport Day.

Από το περιβάλλον του παίχτη, βγαίνει ότι δεν ισχύουν οι πληροφορίες. Προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω…

Μάλλον το σίριαλ για το μέλλον του Ουζόχο θα τραβήξει, μέχρι να βρει την… άκρη ο μάνατζερ του με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε κατάσταση… νευρικής κρίσης τον τελευταίο καιρό, αφού υπάρχουν διοικητικά ζητήματα συν το ότι κινδυνεύει η ομάδα με υποβιβασμό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας.

Παρότι ο Ουζόχο θα είναι έτοιμος σε τέσσερις μήνες να κάτσει κάτω από τα… γκολποστ σε επίσημο ματς, είναι και το επικοινωνιακό του πράγματος στη μέση.

Στην Ομόνοια δεν καίγονται πολύ να τον κρατήσουν, αλλά στον ΑΠΟΕΛ τους… βολεύει να ασχολούνται τα media με τον Νιγηριανό πορτιέρε, μόνο και μόνο που φορούσε τη φανέλα με το τριφύλλι την περασμένη σεζόν.

Π.Χ. 

The post ΟΥΖΟΧΟ: Eίναι και το… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ στη μέση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.