Κατεχόμενα: Συνάντηση Ακιντζί - Τατάρ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Κατεχόμενα: Συνάντηση Ακιντζί - Τατάρ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Με γραπτή δήλωση από το γραφείο του Τ/κ ηγέτη έγινε γνωστό ότι στην πρωινή μισάωρη συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ συζήτησαν «θέματα επικαιρότητας» με τον Μουσταφά Ακιντζί να δηλώνει ότι είναι σημαντικό η «κυβέρνηση» να λάβει υπόψη για το άνοιγμα την 1η Ιουλίου τις επιστημονικές απόψεις για τους κανόνες υγιεινής.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, o κ. Τατάρ δήλωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Ακιντζί για θέματα που συζήτησε το «υπουργικό συμβούλιο» αλλά και για το δεύτερο οικονομικό πακέτο που αναμένεται να ανακοινώσει η «κυβέρνηση». Εδώ και σχεδόν δύο μήνες είπε, δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα και για την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων στο πλαίσιο της ομαλοποίησης συνεχίζονται.  Συνεχίζεται, πρόσθεσε, και η προεργασία για το νοσοκομείο πανδημίας.

Η πραγματοποίηση της συνάντησης Ακιντζί – Τατάρ έγινε γνωστή χθες εν μέσω των συζητήσεων για την υπόθεση το ιδιωτικού τζετ και της κρίσης που προκλήθηκε στην «κυβέρνηση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE