Σταυρής – Master Chef: Θα κερδίσει το έπαθλο; Δεν κρατά κακίες και απαντά στους επικριτές του

Σταυρής – Master Chef: Θα κερδίσει το έπαθλο;  Δεν κρατά κακίες και απαντά στους επικριτές του

Κατάφερε να φτάσει στον τελικό… και αναμένουμε την Τετάρτη τις εξελίξεις αν τελικά θα είναι ο νικητής του Μaster Chef.

Ο Σταυρής μίλησε για όσους τον “κακολογούν” αναφέροντας “Μπορεί να με θεωρούν υπερόπτη, ότι έχω έπαρση…”

«Δεν μπορεί το φαγητό μας να αρέσει σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταυρής Γεωργίου, συμπληρώνοντας πως «μπορεί να με θεωρούν υπερόπτη, ότι έχω έπαρση και λοιπά και λοιπά. Δικαίωμα τους. Δεν κρατάω κακία εγώ».

«Συμπαθώ πάρα πολύ λίγους ανθρώπους και το βλέπω για καλό εγώ αυτό το πράγμα. Όπως λέει και ένας μεγάλος σεφ, το φαγητό που φτιάχνουμε στα εστιατόρια και τα σπίτια μας δεν μπορεί να αρέσει σε όλο τον κόσμο άρα ούτε όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αρέσουν σε όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε ο Κύπριος φιναλίστ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE