Σταυρής – Master Chef: Θα κερδίσει το έπαθλο; Δεν κρατά κακίες και απαντά στους επικριτές του

Σταυρής – Master Chef: Θα κερδίσει το έπαθλο;  Δεν κρατά κακίες και απαντά στους επικριτές του

DATA[

Κατάφερε να φτάσει στον τελικό… και αναμένουμε την Τετάρτη τις εξελίξεις αν τελικά θα είναι ο νικητής του Μaster Chef.

Ο Σταυρής μίλησε για όσους τον “κακολογούν” αναφέροντας “Μπορεί να με θεωρούν υπερόπτη, ότι έχω έπαρση…”

«Δεν μπορεί το φαγητό μας να αρέσει σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταυρής Γεωργίου, συμπληρώνοντας πως «μπορεί να με θεωρούν υπερόπτη, ότι έχω έπαρση και λοιπά και λοιπά. Δικαίωμα τους. Δεν κρατάω κακία εγώ».

«Συμπαθώ πάρα πολύ λίγους ανθρώπους και το βλέπω για καλό εγώ αυτό το πράγμα. Όπως λέει και ένας μεγάλος σεφ, το φαγητό που φτιάχνουμε στα εστιατόρια και τα σπίτια μας δεν μπορεί να αρέσει σε όλο τον κόσμο άρα ούτε όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αρέσουν σε όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε ο Κύπριος φιναλίστ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE